Vad är ADMK?

ADMK_logga”ART & DESIGN MARKET KUNGSHOLMEN” är ett nytt månadsevent för de som gillar design av olika slag. Det är en levande marknadsplats där man tillsammans med andra designers får ställa ut och sälja produkter under en långhelg utan någon fast kostnad.

Ersättning sker med 10% försäljningsprovision till XIKO Art som står bakom konceptet. Summan faktureras efter genomfört event. Utställare får i sin tur 10% provision på plexiografier/konst som säljs till det nätverk som man själv bjudit in. Kostnad för det som bjuds och/eller marknadsföring delas på deltagande parter.

Marknaden hålls i XIKO Art Showroom på Scheelegatan 11 i Stockholm. Bland utställare vid tidigare events finns varumärken/designers som: VanDeurs, Frida Hultén, Helena Skolling, Vackert Papper, XIKO ART och Snicksnack Designkompani.

Har du ett designföretag och söker en ”pop-up” lokal för kortare event/visningar?  Även i detta fall går det att hitta ett samarbetsupplägg. (OBS! lokalen används i grund som XIKO ART:s showroom så det kommer alltid att vara i samarbete med konst).

För intresse eller frågor kontakta Christian Bergenstråhle via christian@xiko.se eller per tel: 070-740 94 68

Tidigare artikel om ART & DESIGN MARKET (2 okt 2015). Tidningen Mitt i

admkartikel

2 reaktioner på ”Vad är ADMK?

 1. Hej
  Mkt intresserad av att kunna sälja mina produkter hos er . Såg att det även fanns möjlighet till pop up store lösningar.
  Har två egna varumärken med designade läder produkter Eckers (halsband och koppel till hund) samt E-design (gitarraxelband, bälten och armband i läder)
  Mvh
  Ewa Eckers

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s