Nytt upplägg inför hösten

 

ADMK_loggaFörst och främst vill vi tacka alla utställare och alla besökare till våra olika ART & DESIGN MARKETs under våren. Det är roligt att höra att konceptet uppskattas och alltfler har det som en återkommande aktivitet att komma förbi när vi kör.

Vi försöker löpande utvärdera konceptet för att det skall bli så lyckat som möjligt för alla inblandade parter. En sak vi märkt att det finns ett antal Stockholmare som generellt har svårt med evenemang på helgen då man åker bort, åker ut till sommarhus eller allmänt har mycket med barns aktiviteter och liknande. Därför gör vi en justering inför hösten och kör då torsdag till lördag istället.

Torsdagen blir ”shopping evening”, fredagen ”After Work” och lördagen traditionell ”designmarknad”. Detta för att vi skall försöka tillgodose fler personers önskemål.

Se planerade Datum för ART & DESIGN MARKET hösten 2016

Har du produkter som du tror skulle passa in i konceptet är du välkommen att höra av dig till christian@xiko.se med en intresseanmälan. Vill du köra ett eget popup-event / försäljningsevent där du bjuder in dina egna kunder är du också välkommen att höra av dig. Det finns många möjligheter!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s